Utraditionelle, unikke, kreative og eventyrlige portrætter.

Jeg fotograferer drømme med sjælen i fokus.

Billeder med det helt specielle bløde udtryk, der er kendetegnende for mig – og billedbehandlet med det kunstneriske for øje.

 

Hvert billede er et personligt håndværk.

Inspirationen hentes ofte fra naturen, eventyrene, alfernes og feernes verden – og det kunstneriske udtryk kommer fra min baggrund som grafisk designer.

 

Indlevelse og tryghed

Indlevelse, tryghed, tillid og tid – masser af tid – er kodeordene bag hver succesfuld fotosession.

Hos mig får du kvalitet frem for kvantitet.

Hér får du taget B-I-L-L-E-D-E-T, som sætter sig på nethinden, som rører dig og som adskiller sig fra andre billeder du har set.

 

Mit ataliér

Med Frederiksborg Slot som genbo så forpligter det at have den røde løber liggende uden for ens atelier. “Lidt kongelig har man vel lov at være”!

Når du træder ind I mit eventyrlige univers mærker du straks forandringen fra gaden. Mine kunder siger, at det emmer af kolossal ro, hygge og tryghed.

Ja, og flere af mine »små« kunder spørger faktisk om jeg bor der 😉

Til de voksne står der altid en frisklavet café latte eller the klar. Og til børnene har jeg et eldorado af legesager at kaste sig over – det kan nogle gange være svært at løsrive dem, når først legetøjet har fået overtaget!

 

Du er altid velkommen

Du er altid velkommen til at kigge forbi.
Jeg vil højst sandsynligt være igang med en fotosession i atelieret eller ude på en location – så aftal derfor altid en tid på forhånd.

 

 

 

Pt. er jeg igang med en videreuddannelse som Qualify Master hos DFF (Dansk Fotografisk Forening), som jeg er medlem af.

Ellers sørger jeg løbende for at holde mig opdateret og at videreudvikle kompetencer.