Nyfødt fotografering i Nordsjælland hos Fotograf Suzanne Eghoff

 

Værd at vide når du overvejer nyfødt fotografering

Det mest unikke tidspunkt for nyfødt fotografering af er, når jeres små pus er op til 14 dage. Dette tidspunkt kommer aldrig nogensinde igen, hvor de ligger helt krøllet sammen, som da de lå i mors mave. Og hvor de sover så tungt, at vi nemt kan »modellere« og få dem til at posere, uden at de vågner.
Ved præmaturitet gælder dog ikke fotografering med at være op til 14 dage. Hér prøver vi i stedet sammen at ramme det rigtige tidspunkt for fotografering.

 

Tag stilling til flg. inden nyfødt fotograferingen:

• Hvilke slags billeder ønsker I? – helt eller delvist enkle billeder?
• Skal der på billederne være accessories, blomster, bamser, legetøj, hjemmestrikkede tæpper/futter/huer, kyser, hårspænder, sløjfer, hårbøjler ….? Medbring gerne jeres eget, som har en særlig betydning for jer. Det er jo jeres billeder 😉

(Se. evt. eksempler på www.fotografsuzanneeghoff.dk eller på Facebook: https://www.facebook.com/fotografsusanne.eghoff)

 

Sådan foregår nyfødt fotograferingen

Vi har masser af tid til nyfødt fotograferingen, så der er plads til de nødvendige pauser og tid til amning, bleskift m.m. 😉

Beregn 1-2 timer, max. 3 timer – afhængig af hvordan jeres lille pus opfører sig;)

Vi vil gerne undgå stressede forældre (dette smitter af på jeres lille pus!) – vi ved jo, at flere uforudsete ting kan ske, når man skal ud af døren med sin nyfødte – så ring altid, når I er klar og kører hjemmefra.

 

VIGTIGT !

Husk at iklæde jeres lille pus tøj, som IKKE skal tages over hovedet. Dette aht. HVIS jeres nyfødte er faldet i dyb søvn ved ankomst, og vi dermed nemt kan gå i gang med fotograferingen.
For en succesfuld fotografering er det vigtigt, at man enten har gang i amningen eller sutteflasken. Ellers vil vi opleve en urolig / utryg baby, der søger efter mad hele tiden!

Derudover er det vigtigt, at I ankommer med en træt baby, der enten lige har spist lidt hjemmefra, ellers ammes/gives flaske der først, når I ankommer. Den dybe søvn skulle gerne være påbegyndt, så vi dermed ikke risikerer opvågning, når der både tages tøj af og påbegyndes fotografering.

Hvis I inden vores aftale om fotografering oplever en utilfreds eller sløj baby, så finder vi et nyt tidspunkt for fotografering.

Jeg glæder mig til at give jer en god fotooplevelse og dejlige billeder, som I vil blive glade for.

 

Priser

I kan finde mine priser på nyfødtfotografering her sammen med priserne på de andre typer af fotografi jeg tilbyder.