Her kan du læse nogle af mine kunder siger

 

»Kan så varmt anbefale boudoir fotografering hos Suzanne. hvis du holder dig tilbage fordi du er genert, vil jeg kun sige spring ud i det, Suzanne får dig til at slappe af, hun ser det smukke i alle kvinder og det kommer så fint til udtryk i hendes billeder. Smukke frække sensuelle billeder uden at være for meget. Min mand fik disse billeder i morgengave, han blev så stolt at han straks skulle vise vennerne billederne, meeeen ikke ALLE billeder er for vennerne kun for his eyes only. Tusind tak suzanne«. 🥰

Karina Knudsen, Vestsjælland

 

 

»Susanne har foreviget flere af vores særlige livsbegivenheder, bl.a. bryllup, graviditet og barnedåb. Hun er blevet en nær ven af familien, for hun er ikke kun en fantastisk fotograf og billedkunstner, men også en helt enestående person. Hun formår at fange de magiske øjeblikke og skaber nogle eventyrlige billeder«.

Lene Maj, Ølstykke

 


»Vi har brugt Susanne flere gange, bl.a. til gravid billeder, new born billeder og ved vores bryllup. Alle gange med helt fantastiske resultater.

Susanne er yders professionel og har mange gode ideer til hvordan og hvor billederne skal tages.

Vi mødte Susanne da hun var fotograf til et bryllup hvor vi var gæster.

Vi er glade for at vi mødte hende og vil helt klart bruge hende ved andre store lejligheder.

De varmeste anbefalinger fra os«.

Allan og Camilla

 

 

»Fantastisk foto til min LinkedIn profil, som flere, spec. ved min opstart af konsulentvirksomhed, har kommenteret positivt – Lidt skræmmende hvad du har gjort ved mig!«

Med venlig hilsen, Søren Thrane.

THRANECONSULTING

 

 

»Jeg kan varmt anbefale Susanne som fotograf.

Hun er altid meget nærværende og får taget de mest fantastiske billeder hvor hun indfanger stemningerne.

Vi har brugt Susanne siden vores børn var små og har igennem tiden fået taget både eventyrlige,model og konfirmations billeder. Vi har altid været yders tilfreds og vil til hver en tid benytte Susanne igen«.

Charlotte B., Hillerød

 

  

»Susanne er en fantastisk fotograf. Hun fik fanget mange enestående øjeblikke, både på Christiansborg, under vielsen i kirken og til receptionen. Vi er så glade for det store flotte arbejde!!!«

Michelle I.B.Thomsen

 

 

»Susanne tog vores bryllupsbilleder og det blev de smukkeste billeder. Susanne forstod vores ønsker og stil med det samme og vi følte os meget trygge ved fotosessionen. Vi kan varmt anbefale Susanne«.

Rikke C. L. N., Hillerød

 

 

»Kære Susanne. Af hjertet tak for de fantastisk smukke billeder. Sikke et fantastisk album du har kreeret til os!

Vi er simpelthen så lykkelige for, at vi fik den store ære, at have dig som fotograf på vores store dag!

Vi er bare så lykkelige for vores album og alle de andre billeder!

Du opfyldte virkelig alt det vi havde drømt om. Af hjertet tak«

Camilla & Alvin

 

  

»Jeg kan varmt anbefale fotograf Susanne Eghoff Stjernebilleder. Jeg havde en helt fantastisk god og sjov oplevelse og jeg følte, jeg var i de bedste hænder. Super dygtig, omhyggelig og fyldt med gode spændende ideer«.

Anja N., Hillerød

 

  

»Hej igen – tak for snakken på bryllupsmessen idag. Jeg synes du laver nogle fantastiske billeder og jeg håber inderligt at du har mulighed for at fotografere os den 30/8. jeg glæder mig til at høre fra dig«.

Sine S. D., Gilleleje

 

 

»Du er en dygtig og behagelig fotograf Susanne, så lidt gratis reklame fortjener du«.

Hacer, Helsingør

 

 

»Jeg kontaktede Suzanne, fordi hun havde lige præcis denne lille forskel fra de andre fotografer, som vi havde undersøgt: Hun formåede at fange sjælen og essensen af det hun fotograferede«.

Anitha, Hillerød

 

 

»Suzanne fanger stemninger og de særlige øjeblikke, hvilke gør billederne autentiske og ægte. Vi er super glade for de billeder, som hun tog til vores bryllup«.

Rikke S. R., Holbæk

 

 


»Fotograf Suzanne Eghoff – et valg af fotograf vi kun kan anbefale.
Vi havde længe ledt efter fotograf, da vores krav til kreativitet og kvalitet var meget høje, og vi må sige, at hun levede fuldt ud op til vores krav og forventninger.

Dygtigere fotograf og grafisk arbejde skal man lede længe efter.

Ingen andre steder har vi fundet flottere og naturligere redigeringsarbejde.

Stor ros både for det professionelle arbejde, både når det gælder faglighed og empati og situationsfornemmelse. Suzanne er vores valgte familiefotograf, ved barnedåb, bryllup og dagligdag«.

Cindy og Nicolai, Hillerød

 

 Og fra mine samarbejdspartnere og leverandører